Fester og eventsForum kan også blive din for en aften!

Forum er enhver festarrangørs drøm om et fest- og eventlokale, hvor der er plads til de helt store armbevægelser og op til 3.000 spisende gæster.

I Forums arrangementkalender bydes der i dag på et stort og varieret mix af koncerter, loppemarkeder, fagmesser og udstillinger med fokus på oplevelser og livsstil. Hvad kalenderen derimod skjuler, er Forums mange private firmafester og events.

Forum er størst

Forum er en søjlefri hal og derfor en drøm at dekorere og arrangere underholdning i. Forum kan danne rammen om alt som både produktpræsentationer, jubilæumsfester og generalforsamlinger samt temaevents. Forum kan forvandles til en eventyrlig ørkenoase med beduintelte, harems-piger, eksotiske retter, svajende palmer og hede rytmer.

Forum kan også være galla

Synet af Forum med glimtende kandelabre, hvide duge, overdådige blomster-lysekroner, gæster i galla og cremen af dansk underholdning, kan få selv de mest forvænte gæster til at tabe mælet.

Forums restaurant

Vi kan servere 3.000 varme kuverter på samme tid og har både erfaring med og idéer til spændende menuer og vinvalg.

- Her er plads til at udfolde alle sanser og vi og husets professionelle leverandører kan hjælpe dig med alt lige fra udsmykning, underholdning, lys, lyd og personale.

 

KONTAKT 

meetsales@bchg.dk
 

GALLERI


Flotte opstillinger, spændende events - se de mange billeder og video i vores galleri og se Forums store potentiale.

Prøvemiddag


En prøvemiddag før arrangementet er en selvfølgelighed, ligesom du vil have en fast kontaktperson i huset fra start til slut.

Ønsker du yderligere information, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 32 47 20 85.