Troye Sivan / forum black box

Information

Dato

18. marts 2019

Tid

Dørene åbner kl. 18.00

Pris

DKK 365 + gebyr

Køb billet

via ticketmaster fra d. 23. november kl. 10.00

I kølvandet på udgivelsen af hans anmelderroste andet studiealbum, der indeholder feature med Ariana Grande, annoncerer Troye Sivan i dag datoerne for sin koncert i Forum Black Box

 

 

Med hans lead single ‘My My My!’ der var Sivans anden nummer et single på Billboard Dance Club Songs hitliste, er MTV Europe Music Award og Teen Choice Award vinderen klar til at tage på sin største UK og Europatour til dato.

 

Efter hans nylige optrædender på Saturday Night Live, The Ellen DeGeneres Show og surprise gæsteoptræden på Taylor Swifts award-vindende Reputation Stadium Tour tidligere på året, vil den australske sanger optræde med sange fra det nye album som NME har udråbt som ”triumferende”, og tildelt det fem stjerner. TIME gik så langt som at sige at ”Troye Sivan er den perfekte popstjerne i 2018”.

 

Han kan prale med forbløffende 16 millioner Spotify lyttere, og Troye har været på forsiden af Clash, Wonderland, ASOS, Attitude, Rolling Stone, Out, V Magazine og VMAN. Han vil være at finde på rollelisten sammen med Nicole Kidman og Russell Crowe i filmen Boy Erased der kommer i biograferne i UK 8. februar. 

 

Gå ikke glip af pop-prinsen Troye Sivan på The Bloom touren i marts næste år, og husk at billetsalget starter 23. november kl. 10.00

 

ARRANGØR
LiveNation

 

KONTAKT I FORUM:
info@forumcopenhagen.dk

 

RYGNING
I henhold til dansk lovgivning er det IKKE tilladt at ryge i Forum i forbindelse med arrangementet. Overtrædelse kan medføre bortvisning.

 

GARDEROBE
Der er begrænset garderobe. Garderoben koster kr. 30,- pr. del


Vind fede præmier


Forum Copenhagen er en del af BC Hospitality Group. Tilmeld dig vores newsletters - vi trækker lod om en lækker præmie hver måned. Og så får du tilbud og nyheder om præcist de emner, der interesserer dig.  

Tilmeld dig her 

FIND FORUM


Der er mange måder at komme til Forum på. Bus, tog eller metro lige til døren. Klik her og se dine muligheder.

FORUM OVERSIGT


Få det fulde overblik over forum.
Åben saloversigtskort

Publikums
service


Hæveautomater, garderobe, parkerings muligheder, handikap faciliteter, glemte sager og generel information. Du finder alt dette på vores i vores sektion publikumsservice.