Karrieredagene 2019

Information

Dato

8. marts 2019

Tid

Kl. 10.00 – 16.00

Pris

Gratis for studerende og nyligt dimitterede

Karrieredagene 2019 – Danmarks største job- og karrieremesse for højtuddannede 

 

 

Er du studerende på sidste del af din videregående uddannelse? Eller nyligt dimitteret? Og vil du skabe netværk og søge job hos mere end 100 af Danmarks mest spændende arbejdspladser? Så mød op fredag den 8. marts 2019, hvor Karrieredagene besøger Forum.
 
Virksomhederne står klar til at tale om konkrete jobmuligheder, tilbyde studiejob, diskutere opgaveskrivning eller tilknytte studerende/nyligt dimitterede til deres talentpulje. Der er også en række foredrag, der giver konkrete værktøjer til jobsøgningen. Og så kan du få tjekket dit CV, få karriererådgivning, få taget billede til dit CV eller få lavet en videopræsentation. 
 
Det er gratis at deltage for studerende og nyligt dimitterede.
 
Vel mødt på Karrieredagene!
 
 
ARRANGØR:
Manova
Henrik Søeberg
hs@manova.dk
 
KONTAKT I FORUM:

info@forumcopenhagen.dk
 
RYGNING:
I henhold til dansk lovgivning er det IKKE tilladt at ryge i Forum i forbindelse med arrangementet. Overtrædelse kan medføre bortvisning.
 
GARDEROBE:
Der er garderobe. Garderoben koster kr. 20,- 


Vind fede præmier


Forum Copenhagen er en del af BC Hospitality Group. Tilmeld dig vores newsletters - vi trækker lod om en lækker præmie hver måned. Og så får du tilbud og nyheder om præcist de emner, der interesserer dig.  

Tilmeld dig her 

FIND FORUM


Der er mange måder at komme til Forum på. Bus, tog eller metro lige til døren. Klik her og se dine muligheder.

FORUM OVERSIGT


Få det fulde overblik over forum.
Åben saloversigtskort

Publikums
service


Hæveautomater, garderobe, parkerings muligheder, handikap faciliteter, glemte sager og generel information. Du finder alt dette på vores i vores sektion publikumsservice.