Disney On Ice

Information

Dato

21., 22., 23. februar 2019

Tid

21.2 -17.30 (døre 16.30), 22.2 - 17.30 (døre 16.30), 23.2 – 10.30 (døre 09.30) + 14.30 (døre 13.30) + 18.30 (døre 17.30)

Pris

fra 185,00 – 450,00 DKK

Køb billet

via ticketmaster fra mandag den 17. september kl. 10.00

Info

Siddende show i flere kategorier

Disney On Ice vender tilbage til Danmark med et helt nyt show!

I vinterferien 2019 er det verdensberømte Disney On Ice tilbage i Danmark med det helt nye show, ”The Wonderful World of Disney On Ice”. 

 
Showet er for både børn og voksne og kan opleves i København fra den 21. til den 23. februar 2019.
 
”The Wonderful World of Disney On Ice” er et helt nyt show, hvor I kommer med langt ind i den magiske Disney-verden, sammen med nogle af verdens dygtigste skøjteløbere. I showet tager Mickey, Minnie, Anders og Fedtmule en tur ned ad memory lane i et festfyrværkeri af magi og sjov for hele familien. 
 
Dory fra Disney•Pixars Find Dory er tilbage med sine venner, mens Anna, Elsa og Olaf fra Frost rejser til Arendals vinterlandskab. Snehvide og de syv dværge lærer at man kan klare alt med hjælp fra sine venner, mens Buzz og Woody får dig til at springe op fra sæderne i et forrygende show; Simba, Timon and Pumba vandrer over savannen og Jasmin, Aladdin og Genie viser, at venskaber gør dig frygtløs. 
 
Kort sagt: Alle dine yndlings-Disneyfigurer og -prinsesser er klar på isen, i et enestående show med lys, lyd og kostumer i verdensklasse – og naturligvis både dansk tale og sang. 
 
Ta’ på en rejse for hele familien og få masser af uforglemmelige minder når I bevæger jer ind i The Wonderful World of Disney On Ice! 
 

ARRANGØR

CSB Island Entertainment Aps
csb@csb.dk
Tlf: +45 76166722

 

KONTAKT I FORUM
info@forumcopenhagen.dk

 

RYGNING

Det er IKKE muligt at komme udenfor og ryge, når du først er kommet ind i Forum.

I henhold til dansk lovgivning er det IKKE tilladt at ryge i Forum i forbindelse med arrangementet. Overtrædelse kan medføre bortvisning.
 

GARDEROBE

Der er begrænset garderobe. Garderoben koster kr. 30,- pr. del

Der må ikke medbringes større tasker eller kufferter, vi henviser til offentlige opbevaringsbokse eks. Hovedbanegården eller lufthavnen

 

 


Vind fede præmier


Forum Copenhagen er en del af BC Hospitality Group. Tilmeld dig vores newsletters - vi trækker lod om en lækker præmie hver måned. Og så får du tilbud og nyheder om præcist de emner, der interesserer dig.  

Tilmeld dig her 

FIND FORUM


Der er mange måder at komme til Forum på. Bus, tog eller metro lige til døren. Klik her og se dine muligheder.

FORUM OVERSIGT


Få det fulde overblik over forum.
Åben saloversigtskort

Publikums
service


Hæveautomater, garderobe, parkerings muligheder, handikap faciliteter, glemte sager og generel information. Du finder alt dette på vores i vores sektion publikumsservice.