CHRISTOPHER / Forum Black Box

Information

Dato

1. december 2018

Tid

kl. 20.00 – dørene åbner kl. 18.00

Pris

DKK 300 ekskl. gebyr

Køb billet

Billet via billet.musik.dk

CHRISTOPHER ER TILBAGE!


Efter et års pause træder et Danmarks allerstørste livenavne tilbage i rampelyset


”Fans i krise: Christopher forsvundet”. Og med fuldstændig radiotavshed på alle hans sociale kanaler i de seneste seks måneder, kunne det måske også virker sådan.


Men det er heldigvis ikke tilfældet… Efter et års pause er Christopher nu tilbage med singlen ”Bad”. En up-tempo popsang med stærke soul referencer og en vokalmæssig power præstation, der viser en mere kantede og moden side af den etablerede popstjerne: ”Jeg kunne mærke energien og potentialet i ’Bad’ fra det øjeblik sangen begyndte at forme sig – jeg kunne ikke få mig selv til at stoppe midt i processen, så jeg insisterede på bare at blive ved. Uden forstyrrelser, bare fuldt fokus på se, hvor sangen kunne tages hen”, fortæller Christopher.


+700 millioner streams worldwide
Med tre album udgivelser og 15 officielle singler – der alle har solgt enten guld eller platin – har Christopher manifesteret sit talent og indtaget positionen som én af de største danske popmusikere. Gennem de sidste tre år har Christopher for alvor taget hul på sin karriere i udlandet, særligt i Asien, hvor imponerende resultater kommer retur til moderlandet.

Ud over de mange streams har den danske superstjerne også bevist sit talent på de skrå brædder i både ind- og udland, og til efteråret drager Christopher endnu engang ud på de danske landeveje, hvor han svinger vejen forbi FORUM BLACK BOX i København. 


ARRANGØR
: 
COPENHAGEN MUSIC


KONTAKT I FORUM:

info@forumcopenhagen.dk 


RYGNING
:
Det er IKKE muligt at komme udenfor og ryge, når du først er kommet ind i Forum.
I henhold til dansk lovgivning er det IKKE tilladt at ryge i Forum i forbindelse med arrangementet. Overtrædelse kan medføre bortvisning.


GARDEROBE
:
Der er begrænset garderobe. Garderoben koster kr. 30,- pr. del.
Der må ikke medbringes større tasker eller kufferter, vi henviser til offentlige opbevaringsbokse eks. Hovedbanegården eller lufthavnen


Vind fede præmier


Forum Copenhagen er en del af BC Hospitality Group. Tilmeld dig vores newsletters - vi trækker lod om en lækker præmie hver måned. Og så får du tilbud og nyheder om præcist de emner, der interesserer dig.  

Tilmeld dig her 

FIND FORUM


Der er mange måder at komme til Forum på. Bus, tog eller metro lige til døren. Klik her og se dine muligheder.

FORUM OVERSIGT


Få det fulde overblik over forum.
Åben saloversigtskort

Publikums
service


Hæveautomater, garderobe, parkerings muligheder, handikap faciliteter, glemte sager og generel information. Du finder alt dette på vores i vores sektion publikumsservice.